4 hurtige tips til, hvordan det kan lykkes at holde op med at ryge

Få 4 hurtige tips til, hvordan det kan lykkes at holde op med at ryge

Mange mennesker, der ryger, spekulerer på, hvordan man med held kan holde op med at ryge, så det er en permanent forandring, der ikke vil få dem til at tage cigaretterne op igen. De bekymrer sig måske om at tage på i vægt, hvis de forsøger at holde op, og hvis de begynder at ryge igen, vil det selvfølgelig sige, at de tog på i vægt for ingenting. Nogle vil måske også spekulere på, om der er sundhedsmæssige problemer forbundet med at stoppe og derefter starte og måske stoppe igen.

Det gode ved det er, at der er hjælp at hente, og du kan stoppe for evigt, hvis du ved hvordan, og er villig til at acceptere den fornødne hjælp. Overvej et par tips om, hvordan det kan lykkes at holde op med at ryge.

 

1. Vælg en dato og hold dig til den.

Hvis du bare har en vag idé i hovedet om, at du gerne vil holde op med at ryge, vil du højst sandsynligt aldrig tage dig sammen til rent faktisk at gøre det. Du skal i stedet sætte en konkret dato, og derefter holde dig til den. Fortæl dig selv, at efter den 1. januar eller din næste fødselsdag eller næste mandag, der er du er simpelthen ikke-ryger, og at så enkelt er det.

 

2. Smid alt dit ryger habengut væk.

Allerede før du fastsætter en dato, er det godt at gøre rygning så ubelejligt som muligt for dig selv. Smid alle dine askebægre og lightere ud, så du har brug for at se dig om efter et sted at ryge, og en måde at tænde dine cigaretter på. Hold op med at købe nye pakker cigaretter, og hold op med at gå ud og tage ryge-pauser med dine venner. Arbejd dig vej op til den dag, hvor du ikke længere vil være ryger, så du er ordentligt forberedt.

 

3. Forbered dig selv fysisk. 

For at få tjæren og nikotinen ud af dit system, skal du forberede dig fysisk. Tag bade i Epsom-salt, da saltet vil trække nikotinen ud af dit system. Drik rigelige mængder vand, da dette også vil skylle toksiner og andre urenheder ud. Det er også godt at være fysisk aktiv, så du sveder, da disse toksiner vil også komme ud i din sved. Jo flere skadelige stoffer du får ud af dit system, desto lettere bliver det at holde op i sidste ende.

 

4. Brug rygestop-produkter.

Hvis du spekulerer på, hvordan det kan lykkes dig at holde op med at ryge, kan du overveje rygestop-produkter. Disse kan være plastre, tyggegummi eller andre ting, der erstatter cigaretter. Dette giver dig mulighed for lettere at holde op uden abstinenser eller trangfølelser.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.