Behandling til rygestop

Der er mange behandlingsformer og muligheder, hvis du gerne vil stoppe med at ryge. Det er bestemt ikke alle der fungerer lige effektivt eller godt.

Hypnose, rygestopkurser og nikotin produkter er bare nogle af mulighederne, som mange rygere har forsøgt sig med uden held. Er du én af dem? Det er helt sikkert individuelt hvad der virker godt, men nogle metoder og produkter har bedre dokumenterede effekter end andre.

Vi anbefaler at du prøver Rygestop Masterclass, der IKKE er et substitut produkt men derimod et gennemgående kursus der behandler alle aspekter af rygestop. De fleste der har været igennem et rygestop, ved hvor hårdt det kan være – og det er derfor vi kan anbefale dette kursus som guider dig hele vejen gennem et succesfuldt rygestop uden at gøre dig afhængig af andre medikamenter.

Det gode ved Rygestop Materclass er, det er gennemtestet og løbende bliver forbedret via input fra brugerne. Det har ledt til et godt og dynamisk produkt, der altid lever op til den standard du ønsker af et vedvarende succesfuldt rygestop.

Mange danskere har held med at prøve hypnose metoden eller rygestop dag for dag metoden, hvor man får støtte under de sværeste første dage.

Sundhedsstyrelsen er altid en god kilde, hvis du har brug for råd eller statistik over, hvilket metoder der virker på fleste rygere. Vi har udvalgt en række af de vigtigste budskaber fra dem her:

  • Rygning er det vigtigste at forebygge, for at undgå sygdom eller tidlig død.
  • Afhængighed kan sammenlignes med en kronisk sygdom og kræver derfor behandling.
  • Der er videnskabelig dokumentation for at behandling  er effektiv og meget kost-effektivt.

Vi ønsker dig held og lykke med at prøve denne form for behandling til rygestop.