Forskellige fremgangsmåder til dit rygestop

Ja, der er forskellige måder at holde op med at ryge på!

Hvis du er klar til at sparke vanen fra dig, behøver du ikke at bekymre dig om at smide cigaretterne ud lige på én gang. Dette virker måske for nogle mennesker, men der er forskellige måder at holde op med at ryge på, og en anden metode kunne virke bedre for dig. Før du beslutter dig for at opgive et rygestop, blot fordi du har prøvet en eller to metoder, der ikke virkede, bør du overveje nogle andre metoder her.

 

1. Nedtrap gradvist.

Dette henviser til en gradvis afholdenhed, hvor du regelmæssigt reducerer antallet af cigaretter, du ryger, indtil du når ned på ingen. En måde det virker på, er at reducere dit daglige cigaret antal med én pr. dag i en uge, og derefter reducere det med endnu en cigaret pr. dag den næste uge, og så videre. Du kan også lave din egen tidsplan for, hvordan du kan reducere din rygning, alt efter, hvad der virker bedst for dig. Hvis du, for eksempel, er mere ivrig efter at holde op, vil du måske skære ned med en cigaret om dagen i stedet for at vente en hel uge.

 

2. Skift til dampcigaretter.

Dampcigaretter er en god hjælp til at holde op, fordi de giver dig smagen af cigaretter og får dig til at føle, at du ryger. Du kan endda tilføje en anelse nikotin til blandingen i en dampcigaret, så din krop ikke vil hige så meget, og du ikke vil få abstinenser. Disse er gode for folk, der føler sig urolige, når de forsøger at holde op, og som har brug for noget at holde i hænderne og i munden, mens de arbejder på at holde op. De giver også en hel del smag, og mange mennesker opdager, at det er en god måde at holde helt op med at ryge cigaretter på.

 

3. Rygestop-produkter.

Af alle de forskellige måder, man kan holde op med at ryge på, kan rygestop-produkter være de mest effektive. Disse giver din krop en lille smule nikotin til at hjælpe dig over din rygetrang, og holder dig fra at tage en cigaret. Nikotinplastre kan frigive en lille smule nikotin over tid, så din krop bliver vant til at have mindre og mindre.

Hvis du er bekymret over at forsøge at opgive cigaretter, så overvej alle disse forskellige måder at holde op med at ryge på. De kan hjælpe dig til gradvist at aftrappe din rygning, så du ikke har det så svært med at opgive vanen. Det gør processen mindre smertefuld, og lettere for dig, så du ikke en gang behøver at savne cigaretter!

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.