Hjælp til dit rygestop

Der er hjælp til at holde op med at ryge

Hvis du prøver på at opgive cigaretterne, så husk, at du ikke behøver at gøre det på egen hånd. Der er hjælp til at holde op med at ryge, og ved at benytte dig af de forskellige former for hjælp, kan det betyde, at du holder hurtigere op med at ryge, og gør det på en måde, der er meget mindre smertefuld, end hvis man bare forsøger at stoppe fuldstændigt. Denne hjælp kræver ikke en psykiater eller andre dyre behandlere, men blot enkle værktøjer, der kan gøre det meget lettere at holde op. Du kan overveje et par af dem, vi har her.

 

1. Nikotinplastre

Nikotinplastre er en stor hjælp til at holde op med at ryge, fordi de erstatter nikotin i organismen, når du holder op med at ryge cigaretter. Dette hjælper dig med at holde op, fordi du ikke skal igennem abstinenssymptomer, såsom angst og nervøsitet og uro. Nikotinplastre er også gode, fordi de ofte fås i en række forskellige doser. Du kan bruge den stærkeste dosis til, når du først begynder at holde op, og derefter den næst stærkeste dosis, og derefter den næste. Dette hjælper dig med gradvist at holde op over tid, og igen er processen lettere for dig.

 

2. Dampcigaretter

Disse er elektroniske cigaretter, der bruger smeltet voks eller væske til fremstilling af damp. Man kan få et stort udvalg af disse, og de kan hjælpe dig med at holde op på en række forskellige måder. Den ene er, at du har noget at holde i dine hænder og i munden, så du ikke savner følelsen af cigaretter. De tilbyder også en hel del varianter, så du ikke behøver at hige efter smagen af cigaretter.

Dampcigaretter hjælper dig også til at holde op, fordi du kan tilføje en smule nikotin til dem, og til gengæld vil din krop ikke hige så meget efter det. Dette kan også hjælpe dig med at holde op, efterhånden som din krop vænner sig til ikke at have så meget nikotin i systemet. Disse er en fantastisk hjælp til at holde op med at ryge.

 

3. Nikotin-tyggegummi

Ligesom plastre, indeholder nikotin-tyggegummi en smule nikotin, der hjælper kroppen til at overvinde trangen, efterhånden som du gradvist holde op med at ryge. Dette har også den fordel at give din mund noget at arbejde med, når du holder op med at ryge! Du kan tage et stykke tyggegummi, når du har trangfølelser, og har brug for smagen af cigaretter.

 

Alle disse er en stor hjælp til at holde op med at ryge, og de kan hurtigt og nemt gøre dig til ikke ryger, så tøv ikke med at prøve nogle af disse værktøjer, du har til rådighed.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.