Hurtige tips til, hvordan du kan holde op med at ryge en dag ad gangen

Hvis du gerne vil opgive cigaretterne, er noget af det bedste, du kan gøre, at holde op med at ryge en dag ad gangen. Hvis du forsøger en såkaldt “kold tyrker”, hvor du stopper på én gang, kan det være meget svært, og for mange vil det få dem til at genoptage vanen igen ud af den rene frustration. Kroppen kan også reagere meget kraftigt på den pludselige abstinens fra nikotinen, og hele oplevelsen kan være meget ubehagelig.

På den anden side kan det være meget lettere at holde op med at ryge en dag ad gangen. Dette indebærer at foretage små ændringer hver dag, der kan hjælpe dig til gradvist at reducere og derefter holde op med at ryge. Her er nogle tips, du kan tage i betragtning, så du hurtigt kan komme i gang.

 

1. Læg mærke til, hvor mange cigaretter du ryger hver dag.

Det er en god ide at skrive det faktiske antal ned i stedet for at gætte. Du kan ikke holde op gradvist, hvis du ikke ved, hvor meget du ryger hver dag, og hvis du måske kan antage, at du skærer ned, men blot ryger på nogle andre tidspunkter. Gå din dag igennem som normalt, og læg i tre dage mærke til, hvor meget du ryger og hvornår. Dette vil være dit udgangspunkt.

 

2. Skær ned med en cigaret om dagen, hver dag.

Det er også godt at skrive dette ned, så du ved, du skærer ned med en cigaret hver dag, eller i det mindste hver tredje dag. Hold styr på det, ligesom du ville, hvis det var lommepenge. Hvis du i reglen ryger otte cigaretter, skal du den første dag minde dig selv om, at du har et “budget” på syv cigaretter om dagen. Den næste dag eller inden for de næste tre dage, skal du ændre dette “budget” til seks cigaretter, og så videre.

Husk at skrive ned, når du ryger dagen igennem, så du ved, du holder dig på sporet og kan planlægge din rygning om nødvendigt. Du vil være mindre tilbøjelig til at tage en ekstra cigaret efter morgenmaden, hvis du ved, du ikke vil være i stand til at tage en senere på dagen. Dette hjælper dig med at holde op med at ryge en dag ad gangen.

 

3. Brug rygestop-produkter.

Selv om du skærer ned på rygningen, kan det være meget svært at stoppe helt, hvilket er grunden til, at rygestop-produkter er et godt valg for alle, der vil holde op med at ryge. De kan hjælpe dig med at overvinde din nikotintrang, og gøre hele processen lettere for dig. Når du gør dette, samtidig med at du holder styr på dit cigaretbrug, kan du i sidste ende holde op med at ryge en dag ad gangen.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.