Hvorfor du ikke bør erstatte cigaretter med nikotin

Hvis du gerne vil holde op med at ryge, skulle du måske tage at tænke to gange over de metoder, du bruger. Nogle er meget behjælpelige, men andre kan faktisk gøre processen længere og sværere for dig. En ting, du skal overveje er, at du ikke bør erstatte cigaretter med nikotin, især ikke i længere tid.

 

Nogle rygere gør dette som en måde at holde gradvist op på, og mens det kan have nogle fordele, kan det faktisk være værre for dig i det lange løb. Overvej et par grunde til, at det er sådan, og hvorfor det er bedst at undgå dette, hvis du ønsker at holde op.

 

Forlænget forgiftning af kroppen

Nikotin er et giftstof, og jo længere tid du introducerer det til din krop, desto mere lader du denne gift komme ind i hver celle. Når du bruger nikotin som en erstatning for cigaretter, hjælper du virkelig ikke dit helbred, og du forlænger bare forgiftningsprocessen i kroppen. Jo før du får det ud, desto sundere vil du blive i sdste ende.

 

Nikotin er også grunden til, at en person oplever rygetrang. Hvis du bliver ved med at indtage det i kroppen, vil du aldrig kunne komme over din rygetrang. Jo før, du får det ud af dit system, desto bedre vil det være for dig, og desto hurtigere vil du komme igennem de indledende faser af at være ikke-ryger.

 

Sundere måder at holde op på

En anden grund til, at du ikke bør erstatte cigaretter med nikotin er, at der er sundere måder at holde op på. Du kan trække nikotinen og andre giftstoffer ud af dit system ved at tage bade i Epsom salt, da saltet trækker giftstoffer ud af kroppen. At være aktiv vil også fjerne disse toksiner via din sved, og hvis du drikker masser af vand, vil det hjælpe med at skylle toksiner ud.

 

Hvis du holder op kold tyrker, kan det betyde rygetrang, men dette kan også bekæmpes naturligt. Hostetabletter kan være meget stærke og kan erstatte cigaretter, eller du kan vælge urtetyggegummi. Disse er sundere valg, der heller ikke vil lade dig tage på i stor stil.

 

Mens du ikke bør erstatte cigaretter med nikotin, betyder det ikke, er du nødt til at holde op uden hjælp. Kosttilskud kan også lindre rygetrang, og støtte fra venner og familie kan bringe dig gennem processen med endeligt at blive ikke-ryger.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.