Hypnose til rygestop

Der er flere metoder til at komme smøgerne til livs. Det er altid svært at vide, hvilken fremgangsmåde man skal forsøge sig med, for undersøgelser og statistikker lægger op til mange forskellige tolkninger.

For mens nogle metoder virker for 25 %, virker andre for 45 % af dem der forsøger sig. Du må bare ikke glemme, at det ALTID er individuelt, hvad du er modtagelig over for.

Det samme gør sig gældende for hypnose. Ingen kan vide om de er modtagelige, før de reelt har givet det et forsøg. Har du mod på denne metode kan du finde en af de mest anvendte hypnose metoder her: Hypnose til rygestop – Denne side tilbyder oven i købet 100% tilfredshedsgaranti, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve det.

Det der står tilbage for mange, succes eller ej er, at rygestop via hypnose er med til at give en bedre hverdag med færre smerter. Mange rygere oplever større velbehag også selv de ikke lykkedes 100 %. Så det er da en halv succes!

Du har mulighed for at købe effektive lydbøger, der virker som en hypnose og hvor du selv bestemmer tidspunktet. Du er derfor ikke forhindret af en travl hverdag. Se bare nedenfor:

 

Fordele ved hypnose metoden

Overvejer du at gå i gang med hypnose i forbindelse med dit rygestop, så er det naturligvis centralt at kende til fordelene.

Det er klart, at rygestoppet i sig selv rummer en masse fordele som du kan læse mere om HER. Det er nu ikke stoppets fordele, men hypnose metodens fordele vi har opstillet nedenfor:

  • Kan få fat i rygere som tabletter, plastre og kurser ikke kan. Så giv ikke op!
  • Hypnose lydbøger giver dig frihed til at lytte, når det passer dig.
  • Metoden arbejder med din underbevidsthed – og er derfor effektiv for mange.

Ønsker du at prøve hypnose metoden kan du med fordel benytte dig af denne Rygestop CD

Alternativet er dag for dag metoden

Tror du ikek på at hypnose er det rette valg for dig, så er rygestop dag for dag metoden et godt alternativ. Der er intet “pjat” med hypnotisering eller gode råd.

Det er den hårde vej, hvor du slipper smøgerne og tager en kold tyrker. Det kræver stor støtte fra familien, venner og konstant opbakning og motivation. Det kan du få fra Stoplinien eller ved at tilmelde dig SMS services.

Læs mere om selve metoden hos os via linket, hvor vi har beskrevet de forventede oplevelser fra dag 1 – 14.

 

Nethypnose virker ifølge måling

En snart ældre Megafon måling viser interessant nok at nethypnose godt kan virke effektivt på nogle rygere. Det er et interessant resultat, i og med at flere og flere services udbydes på Internettet.

Det er TV2.dk der har fået udført målingen og det er helt op til 50 % der har kunnet mærke en virkning. Nogle større end andre.

Et klart bevis på at hypnose til rygestop kan være effektivt og virke, hvis dig og din underbevidsthed ellers er modtagelige.