Ny App i AppStore tilbyder effektivt rygestop!

Der er efterhånden flere og flere Apps til rygestop, og det kan være en jungle at finde rundt i. Nogle er inspireret af meditation og andre er blot et “wake up call” der forklarer, hvorfor du bør stoppe med at ryge. Vi har tested et par stykker og fundet, hvad vi mener er den bedst.

Det skal siges som det første, at de såkaldte “wake up call” Apps er billige mens nogle er helt gratis. Det er dog ikke spændende at lytte til en stemme der gentagende gange fortæller, hvorfor man ødelægger sig selv med rygning – det bliver træls og en smule deprimerende i længden.

I dette indlæg vil jeg ikke komme ind på de mange varianter og variationer af rygestop Apps vi har fundet og afprøvet, men jeg vil afsløre hvilken vi syntes bedst om.

 

Rygestop og afslapning kombineret

Den App vi fandt, som i vores øjne havde mest værdi kommer fra firmaet Mindly og hedder Rygestop med hypnose. Den er ikke blot en regulær hypnose men formår også at skabe en afslappende og dejlig balanceret nuance mellem et alvorligt problem og en afkoblende “pause” fra hverdagen.

Kort sagt guider App’en dig igennem en afslappende og behagelig hypnose seance der afsluttes med, at man vågner og er dejlig frisk. Den formår på mange måder at skabe en lille pause i hverdagen – hvorvidt dette er formålet ved vi ikke, men det er i hvert fald den side-effekt det har.

Hvis du har lyst til at prøve rygestop App’en finder du den i Apples AppStore, du kan du også finde her: Rygestop med hypnose

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.