Rygestop dag for dag

Det kan være svært at fastholde et rygestop, da det i høj grad kræver du bryder dine faste vaner. Det er ikke rygestoppet, der er den svære del, det sværeste er at fastholde det. Sådan har mange erfaringer og ex-rygere erfaret det.

Det er en af årsagerne til, at vi gerne vil hjælpe dig godt på vej. Denne guide kan forhåbentlig hjælpe dig med et succesfuldt rygestop dag for dag.

Mange inddeler et rygestop dag for dag, netop fordi det er så vanskeligt at bryde ens faste vaner. Samtidig vil der konstant komme et behov for en smøg. Det kan være hårdt at tage en kold tyrker, som man populært siger.

 

Få SMS hjælp og styrk dine chancer for at blive røgfri

Alle der har prøvet denne metode ved hvor svær og hård de første dage kan være. Man bliver udsat for et stort pres, hvor du kan hente vigtig støtte i daglige SMS beskeder.

 

Rygestop dag for dag – de første 2 uger

Det er aldrig sjovt eller nemt at begynde et rygestop. Du skal igennem markante udfordringer og kæmpe hårdt for at holde ved. Men er det ikke besværet værd, på baggrund af de mange fordele? Højere livskvalitet, mindre udgifter og længere levetid.

En af de kendte metoder til at gøre rygestoppet nemmere er via Rygestop dag for dag fremgangsmåden. En metode hvor man inddeler rygestoppet i kortere perioder og tager en dag ad gangen.

Mange danske rygere har med stor glæde benytte den metode. Nikotinen skal ud af kroppen og klarer du først de første 14 dage af dit rygestop, er du godt på vej. Her følger en guide til rygestop dag for dag:

 

Rygestop dag 1
Forbered dig mentalt på at dit rygestop sker dag for dag. Der er ingen trylleformular, det kræver mental styrke og viljefasthed.

Det er dagen efter du har røget din sidste cigaret, vil du mærke de første tegn. Det er normalt at du begynder at hoste, da lungerne begynder en form for renselsesproces. Samtidig vil kroppen allerede derpå, levere mere blod til huden. Din risiko for blodpropper er allerede mindsket. Hæng på – du er på rette vej!

 

Rygestop dag 2

Dag 2 er for mange den værste dag at komme igennem, i Rygestop dag for dag metoden. Det indikerer manges erfaringer. Ret dit fokus mod hvor skidt det er at din krop efterspørger nikotin så meget, frem for at fokusere på dit behov for nikotinen.

Nu begynder dit rygestop at påvirke din smagssans og lugtesans, i positiv retning Mange begynder at føle en rastløshed og det er kun et godt signal, der bekræfter at kroppen er på afvænning.

Bliver det for svært at holde nikotintrangen væk, så engager dig med venner eller bekendte, eller løb en tur. Det fjerner dit fokus fra de forbudte tanker!

 

Rygestop dag 3

Rygningen har en markant betydning for din kondition. Dit rygestop vil dag for dag forbedre din fysiske ydeevne og de første effekter kommer efter 3 dage. Kulilten i blodet er nemlig væk. Omvendt er det her mange begynder at tvivle på rygestoppet. Vær stærk og hold fast ved beslutningen.

 

Rygestop dag 4

Dit rygestop dag for dag vil give dig mere og mere lyst til en cigaret. Specielt når du løber ind i stressede situationer, venter, eller har behov for at belønne dig selv. Det må du IKKE forfalde til. På dette tidspunkt i rygestoppet kan der fortsat være kraftig hosteri, men det signalerer bare at giftstofferne er på vej ud af kroppen.

Samtidig kan din krop reagerer voldsomt på den manglende nikotin, via ondt i maven eller svimmelhed. Det er ubehageligt, men overvej hvilke goder det medfører.

Et rygestop dag for dag er ikke smertefrit, så vær klar til at stå imod denne type ubehag.

 

Rygestop dag 5

Dag 5 er en vigtig dag, i Rygestop dag for dag metoden. Din trang til cigaretter mindskes og du vil fortsat kunne mærke de forbedringer dit rygestop kroppen.

På dette stadie, vil det indebærer forbedringer i din lugtesans og smagssans, ligesom du kan mærke et større overskud, hvis du er aktiv. Fortsæt kampen, så er 1 uge klaret succesfuldt.

 

Rygestop dag 6 og 7

Nu nærmer du dig enden på første uge. Du må allerede være glad for din faldende afhængighed og daglige besparelser på cigaretter.

Har du børn, vil de helt sikkert værdsætte din nye livsstil. Klap dig selv på skulderen, når du har klaret den første uge. Det er rigtig viljestærk.

Det er ok at forkæle sig selv lidt, det skal bare ske med god mad eller slik, hold dig endelig fra cigaretter. Føler du dig presset, så kan en SMS service være en stor hjælp til at klare ALLE 14 dage!

 

Rygestop dag 8 – 10

Alle erfarne rygere, ved hvilken effekt rygning kan have på såvel stemmen, ånden og tændernes farve. Det er noget alle gerne vil være foruden. I denne periode af dit rygestop dag for dag, vil du mærke forbedringer på disse områder.

Du vil nu træde i skoene som ikke-ryger og begynde at bemærke hvor dårligt andre rygere lugter. Det er lidt specielt, men et rigtig godt tegn.

Det er rigtig stærk det du har præsteret indtil videre, så fortsæt dit rygestop dag for dag.

 

 

Rygestop dag 11 – 12

I denne fase af dit rygestop dag for dag, begynder din hud ligeledes at reagere positivt. Det betyder at hudens farve bliver pænere og får en bedre glød. Dit hosteri vil samtidig være stærkt faldende.

Nu begynder du at høste frugterne ved at følge Rygestop dag for dag metoden.

 

Rygestop dag 13 – 14

Du er næsten hjemme og det er nu du skal holde ved. Det værste ved dit rygestop er forbi og du se fremad, mod et langt bedre og sundere livsstil. En livsstil der sparer dig mange penge og giver et bedre helbred.

TILLYKKE – du har fuldført dit rygestop dag for dag og er allerede langt i dit rygestop. Det er nu du skal gøre alt for at holde ved. Du har nået en milepæl, men der vil komme flere kampe, hvor du skal være stærk.

Ønsker du at prøve et sådan rygestop, kan du finde et kursus til dette her: Rygestop Masterclass

 

Alternativet: Hypnose via lydbøger

En af de meget anvendte alternativer er hypnose. Det er en helt anden fremgangsmåde, der tiltaler nogle personer mere.

Hypnose via lydbøger omfatter gode råd og kan virke fjollet for mange, men det virker! Det er en mere behagelig form for rygestop og så kan du lytte til det præcis når det passer dig.

Hvis du har lyst til at give det et forsøg, kan du prøve dette rygestop med tilfredshedsgaranti her: Rygestop med hypnose

Produktet har en garanti der dækker dig, såfremt at du får pengene tilbage, hvis du ikke oplever effekten inden for 10 dage.

 

 

Start dit rygestop i dag og lev længere og bedre

Har du læst fremgangsmåden, kommer her en anbefaling til at starte dit rygestop nu.

Vi mener du bør prøve lægemidlet Champix, der produceres af en af verdens førende medicinproducenter Pfizer.

Dit rygestop medfører for mange en længere levetid, bedre helbred og økonomiske besparelser. Det må være fordele, der er værd at kæmpe for!

Du kan læse meget mere om de fordele og bivirkninger der er ved et rygestop lige her.