Rygestopkurser

Der findes mange rygestopkurser landet over og de virker effektivt. De bliver generelt ledet af dygtige rådgivere, der giver dig gode forudsætninger for et rygestop.

Sundhedsstyrelsen afholder mange af disse rygestopkurser på landsbasis uden det behøves koste dig en krone. Det gør de via siden Stoplinien.dk, der kan være til god hjælp, hvis du overvejer et rygestop.

Du har nemt mulighed for at blive tilmeldt til et af disse rygestopkurser. Rygestopkurserne afholdes af Stoplinien og har en succesrate på op til 40 % et år efter kurset, ifølge hjemmesiden. Du har altså fornuftige chancer for at få noget ud af kurset.

 

Hvordan forløber rygestopkurset?

Rygestopkurset forløber typisk med op til 15 deltagere og en uddannet rygestoprådgiver. Et rygestopkursus vil bestå af 5 møder, der varer i omkring 2 timer. Hele kursusforløbet varer over halvanden måned.

Det giver dig muligheden for langsomt at vænne dig af med smøgerne og blive røgfri.

 

Fordele ved rygestopkursus

Den helt klare fordel ved et rygestopkursus generelt, er at man kan sig støtte sig op ad de andre deltagere. Man kan hjælpe og støtte hinanden igennem forløbet, hvilket er en klar hjælp.

Samtidig vil der være mulighed for at dele erfaringer og tips, indbyrdes blandt deltagerne. Det giver en helt anden fællesskabsfølelse og sammenhold, der er med til at styrke dig i kampen for rygestop.

At selve kurset forløber over halvanden måned gør ligeledes at dit rygestop kan inddeles i to faser. Den første, hvor du forbereder rygestoppet og den anden, hvor du skal starte og fastholde dit rygestop.

 

Start rygestop med det samme

Der kan ikke være nogle tvivl om at rygestopkurser kan hjælpe mange rygere på rette spor. Det er derfor Rygestop-fordele.dk ønsker at informerer dig om det. Der findes rygestopkurser i alle større byer og er du ikke til Stopliniens udbud af kurser, findes der ligeledes andre udbydere på markedet.

Et rygestopkursus hjælper mange mod et succesfuld rygestop og bare at du tilmelder dig et kursus viser, at du har den rette mentalitet til at kvitte smøgerne.

Lykkedes det dig endelig ikke med dit rygestop, vil et rygestopkursus om ikke andet give dig en række brugbare værktøjer, du kan anvende fremadrettet. Alternativt kan du følge metoden rygestop dag for dag som vi har beskrevet her og hvor du kan tage stoppet dag for dag.