Slut med rygning på DSB stationer

Kan du godt lide at tage en smøg, mens du venter på toget? Sådan har mange rygere det, men det vil nu blive fortid. DSB har nemlig indført rygeforbud på deres stationer og perroner.

Det gør de for at spare 50.000 kroner om dagen. Det er den beregnede besparelse som DSB mener at kunne opnå. Læs mere om det nye forbud her.

 

Rygeforbud fra 1. juli

Rygeforbuddet fra DSB har været varslet i længere tid og blev således offentliggjort i maj 2013, selvom det først er trådt i kraft 1. juli 2014.

I en periode hvor mange har sommerferie, er der sikkert mange danskere som ikke har mærket forbuddets konsekvenser endnu. Eller som ikke har læst om, fordi den står på ferie.

Men når du skal med toget fremadrettet, bliver det altså uden en smøg i hånden. For heller ikke i selve toget, må må du ryge – naturligvis.

 

Rengøringspersonalet: Besparelse på 50.000 kr.

Det er DSB rengøringspersonalet, der har vurderet den potentielle besparelse. De har opgjort hvor mange timer og ressourcer det kræver, at få fjernet stationerne for skodder. Og med 25.000 skodder dagligt, er en besparelse på 50.000 kr. ikke urealistisk.

Der er mange gode argumenter for dette initiativ, for udover en styrkelse af DSB økonomien, så vil mængden af passiv rygning blive begrænset.

Vi hilser det velkommen og hvis du er en ivrig ryger, vil der være ekstra god grund til at overveje rygestop dag for dag metoden.

Både for dit helbred og for en bedre hverdag. Du kan læse om dag for dag metoden her.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.